NaslovnicaVijestiEden Hazard odlučio: Odlazim iz Chelseaja

Eden Hazard odlučio: Odlazim iz Chelseaja

Eden Hazard odlučio da želi otići iz Chelseaja. Eden Hazard želi napustiti Chelsea na kraju sezone, tvrde izvještaji iz Engleske. Belgijski krilni igrač je već duže na meti Real Madrida, PSG-a i Bayerna.

Eden Hazard odlučio

Nakon lošeg starta sezone za šampiona Premiershipa, Daily Mail kaže da je Hazard odlučio da traži novi izazov.

Nakon što je pokupio mnoštvo nagrada prošle sezone za svoju nevjerovatnu igru, Hazard koji je danas napunio 25 godinu nije uspio da povrati formu i postigao je samo jedan gol i tri asistencije ove sezone.

Alarmantni pad forme igrača Chelseaj je najviše osjetio Jose Mourinho koji je prošlog mjeseca dobio otkaz.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Daily Mail navodi da će Chelsea tražiti 90 miliona funti za Hazarda i da sigurno neće biti manjka zainteresovanih klubova.

Hazard je svojim prijateljima navodno rekao da želi da napusti Premier Ligu, ali ne do kraja sezone.

On je skoro potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 200.000 funti sedmično, ali je ipak odlučio da na kraju sezone krene dalje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!