NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko po njegovom mišljenju zaslužuje ovogodišnju Zlatnu loptu!

EDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko po njegovom mišljenju zaslužuje ovogodišnju Zlatnu loptu!

Iako nije jedan od favorita, zvijezda Chelseaja Eden Hazard bez ikakve sumnje jedan je od kandidata za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte, koju dodjeljuje francuski magazin France football najboljem igraču godine. Belgijski reprezentativac je briljirao proteklog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su ‘Crveni vragovi’ osvojili treće mjesto. Iako je njegov tim u polufinalu izbacila Francuska, Hazard je osvojio ‘srebrnu loptu’, nagradu koja se dodjeljuje drugom najboljem igraču prvenstva.

Hazard smatra da Mbappe zaslužuje Zlatnu loptu

Formu sa Svjetskog prvenstva je prenio i na klupski nivo, gdje briljira u dresu Chelseaja od početka sezone. Naime, on je pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija postigao sedam golova u deset odigranih utakmica, a ‘Plavci’ su još uvijek neporaženi u Premier ligi. Hazard je prošlog mjeseca dao zanimljiv intervju, kada je izjavio kako smatra da ne zaslužuje ovogišnju Zlatnu loptu, te da ju treba osvojiti Luka Modrić, koji je ranije ove godine osvojio FIFA-inu ‘The best’ nagradu.

Ipak, 27-godišnjak je po svemu sudeći promijenio mišljenje. U intervjuu za belgijski RTBF, on je rekao kako ipak smatra da Kylian Mbappe zaslužuje tu prestižnu nagradu. Naime, izjavio je: “Iako sam imao jako dobru godinu, moram ostati na zemlji, nisam zaslužio Zlatnu loptu. Mislim da postoje igrači koji su bili bolji od mene. Osvajanje Zlatne lopte nije moj cilj, ukoliko ju osvojim jednog dana bit će sjajno, a ukoliko ne, neće biti problem. Rekao bih da ju zaslužuje Luka Modrić, ali igrao je jako malo od početka sezone. Dakle, ako uzmemo u obzir i početak nove sezone, rekao bih Kylian Mbappe.”

Modrić je bio fantastičan u prvih sedam mjeseci ove godine, ali s obzirom da njegov Real Madrid ima velikih problema u novoj sezoni, Hazard više ne smatra da je on najbolji. I dok je Mbappe svakako jedan od favorita, glavna konkurencija će mu vjerovatno biti Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!