NaslovnicaVijestiEden Hazard otkrio tko će po njegovom mišljenju osvojiti Zlatnu loptu ove...

Eden Hazard otkrio tko će po njegovom mišljenju osvojiti Zlatnu loptu ove godine!

Zlatna lopta je bez sumnje jedno od najvećih priznanja koje profesionalni nogometaši mogu osvojiti u svojoj karijeri, a u posljednjih deset godina osvajala su ju njih samo dvojica.

Hazard otkrio tko će osvojiti Zlatnu loptu

Naravno, riječ je o Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu, koji dominiraju od 2008. godine, te su obojica osvajali ovu nagradu, koju dodjeljuje magazin France Football, po pet puta.

[su_bingo]

Ranije, u godinama kada se održavalo Svjetsko prvenstvo, Zlatna lopta je išla u ruke najboljeg igrača reprezentacije koja postane prvak svijeta. Zinedine Zidane ju je osvojio 1998. godine nakon osvajanja zlata sa Francuskom, kao i bivši brazilski napadač Ronaldo 2002, te Fabio Cannavaro 2006. godine. Međutim, 2010. i 2014. godine, kada su Svjetska prvenstva osvajali Španjolska i Njemačka, nagrade za najboljeg na svijetu su osvojili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Njih dvojica više ne igraju na Svjetskom prvenstvu, te mnogi su mišljenja kako bi ove godine nagradu mogao osvojiti francuski napadač Kylian Mbappe ili hrvatski veznjak Luka Modrić, iako su šanse jako male, sa čim se slaže i zvijezda Belgije Eden Hazard.

[su_bet365_koeficijenti]

Naime, on je u intervjuu za Marcu rekao: “Nagradu će osvojiti Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, to je već poznato. Sjećam se godine u kojoj je Franck Ribery osvojio sve, a nije osvojio Zlatnu loptu.”

Hazard se već duže vrijeme povezuje sa odlaskom u Real Madrid, zajedno sa zvijezdom Paris Saint-Germaina Neymarom, te priznaje kako je obući dres ‘kraljevskog’ kluba san svakog igrača: “Dobro mi je u Chelseaju i, za sada, nitko mi nije poslao nikakvu ponudu. Istina je da je Zidane poseban, ali sa njim ili bez njega Real Madrid je san svakog igrača. Međutim, dobro mi je i u Chelseaju, tako da mi ne bi smetao ostanak u klubu.”

U londonskom klubu je situacija mnogo komplicirana. Pored toga što se očekuje odlazak trenera Antonija Contea, nije poznata ni budućnost mnogih zvijezda. Osim Hazarda, sa odlaskom se povezuje i Brazilac Willian, za kojeg su zainteresovani Barcelona i Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!