NaslovnicaVijestiEden Hazard otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao

Eden Hazard otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao

Unatoč njegovom lošem početku sezone – u pratnji sličnog početka i njegove momčadi, Chelseaja – za Hazarda će postojati veliki interes ako odluči napustiti zapadni London, zapravo, već postoji.

OIR_resizer

No, koga Belgijac smatra najvještijim suigračem? Imao je priliku igrati sa nekim top igračima kao što su Kevin de Bruyne i Cesc Fabregas.

Stoga smo ostali iznenađeni kada je Eden otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao. Riječ je o Gervinhu.

OIR_resizer (1)

Da, dobro ste vidjeli. Riječ je o igraču koji je zakazao u Arsenalu, no unatoč tome Hazard ga smatra jednim od najvještijih igrača. Belgijac smatra da je trenutni igrač Rome pravi talent.

“Igrao sam sa Gervinhom u Lilleu, bio je vješt i brz”, rekao je Hazard o svom bivšem suigraču za The Evening Standard.

“U reprezentaciji ih imamo mnogo: Yannick Carrasco, mladić iz Atletico Madrida, Dries Mertens, Kevin De Bruyne, Kevin Mirallas, svi su oni zaista dobri i žele pokazivati svoje sposobnosti u utakmicama.”

I sami moramo priznati – cijeli dan bismo pogađali prije nego što bismo došli do Gervinha…

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!