NaslovnicaVijestiEden Hazard poslao poruku za Antonio Contea i sve navijače Chelseaja!

Eden Hazard poslao poruku za Antonio Contea i sve navijače Chelseaja!

Eden Hazard inzistira da su on i njegovi suigrači iz Chelseaja u potpunosti iza menadžera Antonio Contea. Eden Hazard je inzistirao da su on i njegovi suigrači stali ujedinjeni iza talijanskog stručnjaka.

Eden Hazard poslao

Talijanski menadžer je ove sezone doživio veliki pritisak nakon nekoliko loših rezultata njegovog tima u Premier ligi nakon što je osvojio naslov u svojoj prvoj sezoni prošle sezone.

Zapadno londonska ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tabeli Premier lige i kako stvari stoje oni će izgleda završiti u top četiri, ali tu je i Tottenham i Arsenal koji ih prate.

[su_live_koeficijenti]

Antonio Conteova momčad je također izbačena iz liga kupa u Arsenalu još u siječnju, a sve se više nagađalo o dugoročnoj budućnosti talijanskog stručnjaka na Stamford Bridgeu.

Međutim, unatoč glasovima o nezadovoljstvu medija, Hazard je inzistirao da su on i njegovi suigrači u potpunosti iza svog menadžera.

Govoreći na konferenciji za novinare prije sukoba sa Barcelonom u utorak navečer u Ligi prvaka, Hazard je rekao: “Mi pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno.”

“Ne osjećam da postoji igrač u timu koji nije uz trenera. Svatko u ekipi stoji iza njega. Sve što želimo jeste popeti se na tabeli, pa ćemo vidjeti što će se kasnije dogoditi.”

[su_bonus]

Chelsea će sada svoju pozornost okrenuti natrag ka Premier ligi i njihovom sukobu protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u nedelju popodne.

Zapadno londonska ekipa će tražiti pozitivan rezultat protiv ekipa Jose Mourinha kako bi poboljšao svoje izglede da završi u top četiri iznad Tottenhama i Arsenala.

Plavci su osvojili naslov Premier lige u dvije od posljednje tri sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!