NaslovnicaVijestiEden Hazard poslao toplu poruku za novo pojačanje Arsenala

Eden Hazard poslao toplu poruku za novo pojačanje Arsenala

Eden Hazard se dobro zabavljao sa novim Arsenalovim pojačanjem Pierre-Emerick Aubameyangom nakon sastanka na događaju u Londonu ovaj tjedan.

Eden Hazard poslao

Eden Hazard je na društvenim mrežama pozdravio Pierre-Emerick Aubameyanga, novo pojačanje Arsenala, nakon njegovog transfera iz Borusssije Dortmund prošlog tjedna.

Arsenal je završio dogovor sa kojim je 28-godišnji napadač Gabona napustio njemački klub, jer je Arsene Wenger brzo krenuo i sa velikim naporima želio dovesti i pojačati svoj napad na Emiratima.

[su_live_koeficijenti]

Aubameynag je uživao u debiju u Premier ligi u subotu navečer kada je zabio jedan od Arsenalovih pet goova u njihovoj pobjedu protiv Evertona (5-1) na Emiratesu.

Napadač će se sada nadati da će se brzo naviknuti na život u Londonu, dok se navodi da bi on trebao pomoći Arsenalu da završi u top četiri ove sezone.

Napadač je dobio toplu dobrodošlicu od Chelseajevog najboljeg igrača i plejmejkera Eden Hazarda, jer su obojica sudjelovali na sponzorskom događaju za Nike u Londonu u srijedu navečer.

Hazard je postavio sliku na svoju osobnu Instagram priču i napisao naslov: “Moj brat”.

[su_bonus]

Aubameyang će se nadati da će igrati za Arsenal kada se Topnici vrate u akciju Premier lige u subotu poslijepodne protiv Tottenham Hotspura na Wembleyu.

Topnici će znati da će pobjeda u toj utakmici da ih približi na samo bod od Tottenhama i imat će velike šanse da se bore za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Može li Hazardov ‘brat’ Pierre-Emerick Aubameyang da pomogne Arsenalu da uspiju završiti među prva četiri ? Wenger se iskreno nada da može, zato ga je i doveo…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!