NaslovnicaVijestiEden Hazard pretrpio tešku povredu

Eden Hazard pretrpio tešku povredu

Eden Hazard pretrpio tešku povredu! Ljeto koje je pred Edenom hazardom neće biti iskorišteno za odmor. Belgijski reprezentativac je naime na reprezentativnom okupljanju teže povrijedio zglob noge, te ga očekuja duga rehabilitacija od tri mjeseca. On će propustiti kvalifikacijsku utakmicu sa Belgijom ali i vjerovatno početak narednse sezone sa ekipom Chelsea.

Eden Hazard pretrpio tešku povredu

Nakon odlične sezone koje je imao u dresu Chelsea, u kojoj je bio jedan od najvažnijih igrača u ekipi Antonio Contea, Eden Hazard je doživio tešku povredu na treningu reprezentacije Belgije. Belgija se priprema za kvalifikacijsku utakmicu protiv Kipra u petak, a danas će odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Češke, ali će biti lišeni usluga svog najboljeg igrača, pred kojim je duga rehabilitacija.

>> Poznata imena trojice igrača koje će Jurgen Klopp pokušati dovesti ovog ljeta

Prvi rezultati nisi nimalo optimistični. Belgijanac bi trebao pauzirati od osam do dvanaest sedmica, odnosno negdje oko tri mjeseca. To znači da ako bude teklo sve po planu, da bi se Hazard mogao vratiti na teren krajem avgusta te da će vjerovatno propustiti početak Engleske lige koja počinje početkom avgusta.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Hazard je u ovoj sezoni za ekipu Chelsea ukupno odigrao 36 utakmica i pri tome postigao 16 golova. Bio je jedan od najboljih igrača i jedan od najzaslužnijih što je Chelsea postao prvak Engleske. Mediji su ga u zadnje vrijeme povezivali sa prelaskom u Real Madrid, koji već par sezona pokazuje interes za Belgijanca, ali od transfera vjerovatno neće biti ništa pogotovo nakon povrede koju je pretpio Belgijanac.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!