NaslovnicaVijestiEden Hazard rekao svojim prijateljima gdje će igrati sljedeće sezone

Eden Hazard rekao svojim prijateljima gdje će igrati sljedeće sezone

Eden Hazard rekao svojim prijateljima gdje će igrati sljedeće sezone. Antonio Conte je ove sezone poslao jasnu poruku najvećim rivalima Chelseaja da oni neće ispustiti ovu priliku za osvajanje titule Premier lige.

Eden Hazard rekao

Od poraza protiv Arsenala u Septembru, Chelsea se nije osvrtao. Izgubili su samo jednom u ligi od te utakmice i trenutno imaju prednost od 10 bodova nad drugoplasiranim Tottenhamom.

Spursi će doći opet sljedeće sezone, a oba kluba iz Manchestera će potrošiti više novca na ljeto, ali Chelsea će biti tim koji će svi htjeti da pobijede.

Dio njihovog uspjeha se svodio na formu N’Golo Kantea, koji se pridružio prošlog ljeta iz Leicester Cityja. Francuz je nevjerojatan na svojoj poziciji, Steven Gerrard je priznao da ne bi volio igrati protiv njega u bilo kojem dijelu svoje karijere.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“On je noćna mora protiv koje svi klubovi moraju igrati”, rekao je Gerrard za BT Sport nakon što je Chelsea igrao 1-1 protiv Liverpoola u siječnju.

“Ja sam mrzio igrati protiv Claude Makelelea i ne bih volio igrati ni protiv Kantea.”

No, Kante nije jedina zvijezda u Chelseaju ove sezone, svi igrači su pripomogli nevjerojatno dobroj sezoni Chelseaja.

ŠTO JE HAZARD REKAO SVOJIM PRIJATELJIMA?

Chelsea očito želi zadržati 26-godišnjaka na Stamford Bridgeu, a prema pisanju Telegrapha, planiraju poboljšati i njegov ugovor na 200.000 funti tjedno, gdje će zarađivati više nego ijedan od svojih saigrača.

Mourinho otkrio glavni razlog svog putovanja u Hrvatsku

Vjerujemo da će Hazard potpisati taj novi ugovor, zbog toga što novine tvrde da je svojim prijateljima rekao da će igrati u Chelseaju sljedeće sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!