NaslovnicaVijestiEden Hazard: Volio bi igrati pod njegovim vodstvom, on je moj idol

Eden Hazard: Volio bi igrati pod njegovim vodstvom, on je moj idol

Volio bi igrati pod njegovim vodstvom, on je moj idol, rekao je veznjak Chelseaja. Belgijski internacionalac tvrdi da bi bio sretan da ostane u Chelseaju, ali priznaje da je polaskan pohvalama trenera Real Madrida.

Volio bi igrati pod njegovim vodstvom

Eden Hazard priznaje da je polaskan interesom Zinedine Zidane-a i kaže da bi pozdravio priliku da igra pod vodstvom francuskog trenera.

U novembru prošle godine, Zidane je priznao da je veznjak Chelseaja njegov omiljeni igrač nakon Cristiana Ronalda i Lionel Messija, dok je Real Madrid povezan sa Hazardom i želi ga dovesti u ljeto ove godine.

“Lijepo je čuti da takav igrač koji mi je idol cijeli moj život, govori lijepo o meni”, rekao je Hazard za belgijski list.

[su_netbet_nfl]

“Uvijek sam cijenio Zidane-a. Znam o njemu mnogo stvari kao igraču, ali ne toliko kao treneru, i ako je vrlo uspješno debitirao u Real Madridu. Ali ja sam još uvijek pod ugovorm u Chelseaju i sretan sam ovdje.”

Na pitanje da li bi želio da igra pod vodstvom Zidane-a u nekom trenutku u svojoj karijeri, Hazard je odgovorio: “Da, naravno. Kada sam bio mali, gledao sam ga na televiziji i na internetu satima. Pričao sam o njemu non stop, jeo sam sa njegovim imenom u svojim ustima.”

“Ali, ponavaljam još jednom, osjećam se jako dobro u Chelseaju, tako da ovo nije za špekulacije.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!