NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zašto Stefan Ristovski nije dobio crveni karton protiv Rijeke?

(VIDEO) Zašto Stefan Ristovski nije dobio crveni karton protiv Rijeke?

U kontroverznom derbiju 15. kola HNL-a između Dinama i Rijeke, obilježenom GRUBIM napadom i nasrtajem dvojice igrača Dinama na suparnike, sudac Dario Bel je izazvao kontroverze svojom odlukom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unatoč očiglednom nasilju, Bel je odlučio sankcionirati incident samo žutim kartonima, što je izazvalo ogorčenje među navijačima Rijeke. Posebno su kritizirali nedostatak odlučnosti suca da isključi igrače koji su sudjelovali u napadu.

Nakon oštrog prekršaja Rijekinog igrača Ivanovića nad dinamovcem Perkovićem, situacija se ponovno zakomplicirala gužvom na terenu. U tom kaotičnom trenutku, Dinamovac Ristovski se istaknuo kao najagresivniji, uhvativši Ivanovića za vrat i prilazeći mu s lice na lice. Unatoč tome što je sudac Bel bio samo metar udaljen od događaja, nije odlučio isključiti Ristovskog, već je odlučio podijeliti žute kartone obojici, čime je izazvao kontroverze među igračima i navijačima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!