NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio tko je najbolji igrač kojeg je ikad trenirao u...

Jurgen Klopp otkrio tko je najbolji igrač kojeg je ikad trenirao u svojoj karijeri!

Jurgen Klopp proglasio napadača Bayerna Roberta Lewandowskog najvećim igračem kojeg je trenirao u svojoj karijeri.

Jurgen Klopp otkrio

Klopp je surađivao sa Lewandowskim tijekom njegovog boravka u Borussiji Dortmund između 2010. i 2014. godine, kada je napadač otišao u Bayern.

Poljski reprezentativac je od tada postao jedan od najboljih napadača svoje generacije i drugi najbolji strijelac Bundeslige ikada.

U nedavnom intervjuu za BILD, trenutni menadžer Liverpoola Klopp je objasnio zašto se Lewandowski i dalje ističe iznad ostalih.

Rekao je: “Robert Lewandowski. Zapravo ne bi bilo pošteno reći to za bilo kojeg drugog igrača osim Lewyja. Ono što je napravio od svog potencijala i kakav je igrač postao danas je zaista izvanredno.”

Ove sezone Lewandowski je nastavio svoju odličnu formu iz 2020. godine nakon što je postigao 32 gola u 24 utakmice u Bundesligi.

Lewandowski je u Dortmund stigao kao 21-godišnjak i u početku se mučio za postizanje golova.

“S Jurgenom bih mogao razgovarati o bilo čemu. Mogao bih mu vjerovati. Obiteljski je čovjek i ima toliko empatije prema onome što se događa u vašem privatnom životu,” izjavio je Robert Lewandowski.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!