NaslovnicaVijestiEdin Džeko: Ovo je zagrijavanje, najbolje od nas tek dolazi!

Edin Džeko: Ovo je zagrijavanje, najbolje od nas tek dolazi!

Bosanski dijamant Edin Džeko je zasijao od ponosa nakon povijesne pobjede u Rimu protiv Barcelone a posebno je zadovoljan činjenicom da je u siječnju uspio odoliti iskušenju zvanom Chelsea. “Novac nije važan”, kaže Džeko.

Edin Džeko

Bosanska dijamant Edin Džeko bio je među najboljim na terenu nakon senzacionale pobjede Rome protiv Barcelone, nakon što je u obje utakmice Barceloni postigao po pogodak, a također je izborio i penal. Džeko se veseli jednoj od najvećih pobjeda u svojoj karijeri, a nakon utakmice je također govorio o zimskim događajima kada nije puno falilo za prelkazak u engleski Chelsea.

“Sada mogu igrati u polufinalu! Nije bilo lako, ali ostao sam ovdje i jako sam sretan što sam ovdje. Mislim da su i u klubu sretni”. O transferu u Chelsea kratko je odgovorio: “Ne govorim o tome više, novac nije važan”, rekao je 31-godišnji napadač.

>> IZLIV FRUSTRACIJA U BARCELONI: Lionel Messi pronašao glavnog krivca za poraz od Rome

Nikada nisam vidio da Barcelona ima takvih problema

” Ovo je bila naša najboljapartija do sada, ali ono najbolje od nas tek dolazi. Pokazali smo da možemo igrati protiv svakoga. Barcelona je vrlo jaka momčad, ali mi smo joj zabili tri pogodka. Nikad nisam vidio da bi Barcelona imala toliko problema, od prve minuta pa do kraja smo igrali presing “, rekao je Džeko.

[su_champions_league]

„Za mene je bilo lakše, jer su Schick i Nainggolan igrali po krilima. Tako smo dobili više prostora i bolje smo se skoncentriali na odbranu. Prvi put smo igrali sa tri pozadi i igrali smo odlično. Bio sam vrlo zadovoljan sa sustavom igre. Svo vrijeme, smo vjerovali i znali smo ako damo 100% od sebe da možemo zabiti tri gola. Sa sigurnošću možemo reći da je Roma u potpunosti zaslužila polufinale. ”

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!