NaslovnicaVijesti(VIDEO) Platili ga 40 milijuna eura: Barcin 'wonderkid' promašio nemoguće

(VIDEO) Platili ga 40 milijuna eura: Barcin ‘wonderkid’ promašio nemoguće

VITOR ROQUE (18) je stigao u Barcelonu prije tjedan dana iz Atletico Paranaensea, plaćen 40 milijuna eura. Mladog napadača u njegovom rodnom Brazilu smatraju budućim nasljednikom Ronalda, ali prema dosadašnjem učinku u prve dvije utakmice za Barcu, čini se da je Tigrinho ili Tigrić, kako ga zovu, trenutno daleko od te titule. Naime, u tim prvim dvobojima za Barcelonu, nije uspio iskoristiti dvije izvrsne prilike za postizanje gola.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na svom prvom nastupu protiv Las Palmasa u La Ligi, našao se sam pred golmanom, ali nažalost, njegov udarac bio je očajan i promašio je priliku. Sljedeću priliku dobio je u Kupu kralja protiv četvrtoligaša Barbastra, gdje mu je Xavi pružio pola sata igre. I tamo je imao izvrsnu priliku za postizanje pogotka, no ponovno nije uspio. Ponovno se našao sam pred golmanom, ali ovog puta vratar amatera spriječio je mladog napadača da postigne svoj prvi gol za Barcelonu. Srećom po Tigrića, Barcelona je unatoč tome pobijedila rezultatom 3:2.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!