NaslovnicaVijestiEdinson Cavani napušta PSG i vraća se u Italiju

Edinson Cavani napušta PSG i vraća se u Italiju

Napadač PSG-a, Edinson Cavani, priznao je da bi mogao napustiti francuski klub, a najizglednija opcija je povratak u Italiju.

Edinson Cavani napušta PSG

Urugvajac je u odličnoj formi ove sezone, postigao je 6 golova u 10 nastupa u ligi. Međutim, po pitanju svoje budućnosti ni sam nije isguran, a izjavio je da je povratak u Napoli itekako moguć.

“Da li bih se vratio u Italiju? Naravno. Moja budućnost je nepredvidiva, ali volio bih se vratiti u klub u kojem sam imao tri fantastične sezone i postao ono što jesam. Iako sam igrač PSG-a, pomno pratim Napoli. Moram priznati da sam jako zadovoljan, drago mi je jer cijeli tim igra veoma dobro, zabavljam se na terenu, a i rezultati su sjajni.”

Za Cavanija je već duže vrijeme zainteresovan Arsenal, ali klub iz Londona još nije poslao pravu ponudu. Sada kad je igrač i sam priznao da postoji realna mogućnost da napusti PSG, ostaje nam da vidimo ko će prvi pokazati interesovanje za njega.

[touchcarousel id=’1′]
Edinson Cavani napušta PSG

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!