NaslovnicaVijestiEduardo da Silva vraća se u Hrvatsku?

Eduardo da Silva vraća se u Hrvatsku?

Aktualni prvak Hrvatske – Rijeka, želi bivšeg reprezentativca hrvatske nogometne reprezentacije – Eduarda da Silvu. Gavranović će najvjerojatnije otići u Dinamo Zagreb, a klub s Rujevice navodno je već pronašao zamjenu u igraču kojem je istekao ugovor s brazilskim Atleticom.

eduardo da silva

Popularni ‘Dudu’ u Dinamo je došao davne 1998. godine sa samo 15 godina. Od 2002. godine kada se vratio sa posudbe iz Zaprešića Eduardo je počeo zabijati za prvu momčad ‘modrih’. Svoju najbolju sezonu u dresu Dinama odigrao je u sezoni 2005./06. kada je u modrom dresu zabio 34 gola, a nakon sezone 2006./07. prodao se u Arsenal za tada nevjerojatnih 13,5 milijuna eura.

[su_bet365_app]

U Arsenalu je doživio tešku ozlijedio i nikada više nije bio isti. Nakon Arsenala Dudu je išao još u Shakhtar, u Flamengo, ponovno u Shakhtar pa nakon toga opet u Brazil – Flamengo pa Atletico. Danas je slobodan igrač i čeka kvalitetnu ponudu, a čini se da je ona najbolja za sada stigla iz Rijeke!

Koliko je realno da dođe u Rijeku?

Za razliku od Sammira koji je rekao da će u Hrvatskoj nositi samo modri dres, Eduardo da Silva nešto je otvoreniji prema drugim opcijama.

“Ajmo reći da sam bio na večeri u jednom nogometnom društvu i da smo se dotakli te teme. Ja sam se u svakom slučaju poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i izmijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar, pa opet otišao u Brazil… Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu.”

[su_bonus]

“Uvjeren sam da mogu igrati još dvije-tri godine. Ja nisam zaboravio davati golove. Ako stigne neka dobra ponuda… Što ako ta ponuda bude iz Rijeke? Moguće, zašto ne?”

Mnogi su ovaj potez mnogi već povezali s Eduardovim pokušajem da se približi reprezentaciji i možda izbori svoje mjesto na Dalićevom popisu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, no pitanje koliko je uopće i realno takvo što očekivati s obzirom na ozbiljnu konkurenciju Milanovog Kalinića te Juventusovih Pjace i Mandžukića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!