NaslovnicaVijestiEiffelov toranj odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću, a ovaj mu nije ostao dužan

Eiffelov toranj odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću, a ovaj mu nije ostao dužan

Nakon utakmica PSG-a i Troyesa u kojoj je PSG slavio sa čak 9-0 i tako već sada osvojio trofej namjenjen za prvaka Francuske. Zlatan Ibrahimović je u toj utakmici postigao čak četiri gola i došao do brojke od 27 golova u ovoj sezoni.

Eiffelov toranj

Zlatan Ibrahimović nakon te utakmice dao je izjavu koja se proširila svijetom brzinom munje, a mnoge i nasmijala.

“Svaka pobjeda ima poseban ukus. Ja sam srećan što sam sa ovim fantastičnim igračima osvojio sve što sam mogao osvojiti u ove četiri godine. Ne znam koliko će trajati, sledeće sezone vjerovatno neću biti u PSG-u, no ako zamijene Eiffelov toranj mojom statuom, ostajem, obećavam!”, glasila je izjava Zlatana Ibrahimovića.

Nedugo nakon te izjave oglasio se i vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi koji je rekao da on, kao i svi, želi da Zlatan ostane u njegovom klubu te da će razgovarati s njim.

Zlatan Ibrahimović je prekjučer dobio odgovor ni manje ni više nego od Eiffelovog tornja koji je na Twitteru priznao da mu se sviđa Zlatanova šala, ali da je on taj toranj.

“Sviđa mi se tvoja šala Zlatane, pogled na Pariz je prelijep odavde. Ali, ja sam taj toranj.”

Izgleda će Zlatanova statua morati pronaći neku drugu lokaciju u glavnom gradu Francuske.

Nismo dugo trebali čekati odgovor Zlatana Ibrahimovića tornju. “Eiffelov toranj, hvala ti na odgovoru i slažem se s tobom – Pariz izgleda lijepo odavde gdje mi stojimo – i ja to volim”, napisao je napadač PSG-a na Twitteru.

Zlatan Ibrahimović u PSG-u je od 2012. godine, a 34-godišnji Šveđanin od tada je postigao 141 gol u 168 utakmica, što je impresivan učinak. Ibrahimovićev ugovor ističe 30.6.2016 kada će vjerovatno sa svojim agentom Minom Railom pronaći novu destinaciju, no i ostanak u PSG-u nije isključen. Zlatanova tržišna vrijednost procjenjuje se na oko 15 miliona eura, prema podacima sa sajta transfermarkt.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!