NaslovnicaVijestiEkskluzivno: Manchester United u pregovorima sa zvijezdom Real Madrida

Ekskluzivno: Manchester United u pregovorima sa zvijezdom Real Madrida

Manchester United u pregovorima sa zvijezdom Real Madrida. Klub sa Old Trafforda je trenutno u razgovorima oko potpisivanja Real Madridove nezadovoljne zvijezde i napadača James Rodrigueza. I ako su španski giganti pod zabranom dva transfer roka čini se da bi mogli biti spremni da žrtvuju nezadovoljnog 24-godišnjaka.

Manchester United u pregovorima sa zvijezdom Real Madrida

Rodriguez je otpao iz planova bivšeg trenera Rafe Beniteza, ali odnosi sa novim trenerom Zinedine Zidaneom su već zategnuti.

Zidane nije zadovoljan sa stavom igrača i ne bi bio protiv toga da Rodriguez ode.

Agent Jose Mendes traži novi klub za Rodrigueza i otkrio je da je u pregovorima sa mnoštvo veliki klubova uključujući i Manchester United.

Crveni đavoli uživaju u dobrim odnosima sa portugalskim agentom i sada razgovaraju o igraču i načinu na koji bi pokušali da ostvare ovaj dogovor do kraja januara.

Real Madrid koji je potpisao Rodrigueza iz Monaca u julu 2014. godine uz naknadu od 63 miliona funti, bi tražio slične novce i od Uniteda, što bi trebalo da bude uzbudljivo.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Ali postoji želja iz oba kluba da se nešto dogodi i to bi bilo pojačanje koje bi umirilo sve navijače Uniteda koji vjeruju da Luis van Gaalu nedostaje talenat.ž

Rođen je u Cucuti, James je rodom iz grada Ibague, gdje je proveo djetinjstvo. Rodriguez je započeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru 2006. u kolumbijskom drugoligašu Envigadu.

James je 2008. godine potpisao za argentinski klub Banfield za koji je imao debi 7. veljače 2009., a prvi gol je dao 27. veljače u pobjedi 3:1 protiv Rosario Centrala.

Dana 6. srpnja 2010. Rodriguez je potpisao za Porto koji je za njega platio 5 milijuna €. Potpisao je ugovor na 4 godine. Dana 18. srpnja imao je debi nastup za Porto protiv Ajaxa u kojoj je bio i strijelac. S Portom je osvojio tri naslova prvaka Portugala, jedan nacionalni kup i jednu europsku ligu.

24. svibnja 2013. Rodríguez je pristupio francuskom prvoligašu Monacu za 45 milijuna eura te je potpisao ugovor na 5 godina. Nakon godinu dana u Monacu, za €80 miliona prelazi u Real Madrid.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!