NaslovnicaVijestiEKSKLUSIVNO: Wenger sprema šokantnu ponudu za napadača

EKSKLUSIVNO: Wenger sprema šokantnu ponudu za napadača

Wenger sprema šokantnu ponudu za napadača Watforda, Troy Deeneya. Trener Arsenala je veliki navijač ovog igrača, koji je u impresivnoj formi postižući šest golova u 11 utakmica.

Wenger sprema šokantnu ponudu za napadača

Wenger je dobro upoznat sa tim da Watford nije spreman da proda svog napadača ili kolegu Odion Ighala, koji je postigao 14 golova u 20 utakmica ove sezone.

Ali, Arsenal će pokušati dovesti makar Deeneya koji bi im kako Wenger kaže mogao pomoći da osvoje titulu koju nisu osvojili posljednjih 12 godina.

Topnici su trenutno na vrhu tabele, dva boda iznad Manchester Cityja, i Wenger je također rekao da je u potrazi za dva nova pojačanja.

Baselov veznjak Mohamed Elneny je prvi od njih, a on će danas otići u London da završi transfer koji bi trebao vrijediti oko 9.5 miliona eura.

23-godišnjaku će sigurno biti lakše igrati, jer nije igrao od desetog decembra zbog zimske pauze u Švicarskoj.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Deeney je nedavno priznao da bi za Watford bilo finansijsko samoubistvo ukoliko bi pustili Ighala da ode u januaru.

“Koliko bi on koštao? 20-25 miliona funti?”, rekao je Deeney.

“Ili da ostane i dobili bi 200 miliona funti? Jednostavna poslovna matematika, on neće biti prodan u januaru.”

27-godišnji bivši napadač Walsalla, Troy Deeney je potpisao novi petogodišnji ugovor u ljeto, ali Wenger će pokušati da iskuša Watforda sa ponudom od oko 20 miliona funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!