NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO: Guardiola od svog narednog kluba zahtjeva pojačanje od 100 miliona funti

EKSKLUZIVNO: Guardiola od svog narednog kluba zahtjeva pojačanje od 100 miliona funti

Guardiola od svog narednog kluba zahtjeva pojačanje od 100 miliona funti. Veliki budžet koji ima Manchester City mnogo pomaže u osvajanju i ispunjenju zahtjeva kojeg ima Guardiola.

Guardiola od svog narednog kluba zahtjeva pojačanje

Guardiola se povezuje još sa Chesleajom i Manchester Unitedom, svi oni žele dovesti Španskog stručnjaka, ali je Manchester City trenutno u najboljoj poziciji da ispuni sve zahtjeve ovog trenera.

Jedan od njegovih zahtjeva će biti kako navode strani mediji, dovođenje Suareza koji vrijedi oko 100 miliona funti.

Teško će biti ispuniti ovaj zahtjev Guardiole, ali ako to iko može, onda je to Manchester City. Suarez je veliki uspjeh na Camp Nou i prije samo dva dana, postigao je hat-trick u pobjedi od 3-0 protiv Guangzhou Evergrande u Svjetskom klupskom prvenstvu i odveo je svoju ekipu u finale gdje će Barcelona igrati protiv Argentinskog River Plate-a.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Ali, Guardiola smatra da City ima sve resurse da mu pruži sve najbolje igrače na svijetu. I agent Suareza je samo slučajno Pere Guardiola – brat Pep Guardiole.

Kada je Suarez odlazio u Barcelonu, Guardiola je želio da ga dovede u Bayern, ali je izgubio bitku u 71 miliona funti sa Barcom.

Ako Suarez stigne u City, ponovo će igrati sa svojim timskim kolegom iz Liverpoola Raheem Sterlingom. A naravno pridružio bi se i napadačkoj sili Sergiu Agueru. Kakav bi to Manchester City bio.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!