NaslovnicaVijestiEkskluzivno: Jose Mourinho se obratio medijima, prvi put nakon otkaza

Ekskluzivno: Jose Mourinho se obratio medijima, prvi put nakon otkaza

Jose Mourinho se obratio medijima. Portugalski trener je otpušten iz Chelseaja u četvrtak popodne, nakon katastrofalnog starta ove sezone i ostavio je Chelsea samo jedan bod iznad zone ispadanja. Dobio je otkaz samo sedam mjeseci nakon što je sa Plavcima osvojio titulu Premier lige i njegovi agenti iz Los Angelesa su otkrili da je ovo prvi put da je napustio klub protiv svoje volje.

Jose Mourinho se obratio medijima

Također su rekli da će se Mourinho ubrzo vratiti u trenerske vode, jer nije umoran, i ako neće prisustvovati velikim utakmicama da ne bi bilo špekulacija.

U izjavi koju je glasnogovornik CAA rekao: “Jose Mourinho je zadovoljan što se vratio u Chelsea, jer je on bio u stanju dati još jednu titulu Premier lige navijačima Chelseaja, koju nisu osvojili mnogo godina.”

“On je izuzetno ponosan na svojih osam trofeja u Chelseaju, i zahvalio se navijačima za svu podršku koju su mu davali u njegovom vremenu provedenom u klubu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Tokom svoje karijere, Jose je ponekad odabrao da napusti klub, ali samo u Chelseaju su odlučili da on treba da ode.”

“Jose se nada da će njegova budućnost i ovaj put biti uspješna kao kada je napustio Chelsea prošli put u 2007. godini.”

“Neće uzimati odmor, jer nije umoran, vrlo je pozitivan i već gleda unaprijed. Zbog ljubavi prema fudbalu, vidjet ćete Mourinha na fudbalskim terenima kako daje podršku svojim prijateljima. Neće prisustvovati velikim utakmicama, jer ne želi da se špekulira o njegovoj budućnosti.”

“Jose će ostati da živi u Londonu i nada se da će se njegovoj porodici i njemu pružiti šansa da ovo urade privatno, bez ometanja raznih medija.”

“Jose neće govoriti o svojoj trenutnoj situaciji u doglednoj budućnosti. On traži od medija da poštuju ovu odluku.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!