NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO: Šokantna ponuda iz Kine za veznjaka Manchester Cityja

EKSKLUZIVNO: Šokantna ponuda iz Kine za veznjaka Manchester Cityja

Šokantna ponuda iz Kine za veznjaka Manchester Cityja. Yaya Toure je nova meta bogate kineske Super lige. Izvještaji u Kini tvrde da je Jiangsu Suning spreman platiti veznjaka Manchester Cityja nevjerovatnih 230.000 funti sedmično nakon oporezivanja.

Šokantna ponuda iz Kine za veznjaka Manchester Cityja

Jiangsu je spreman ponuditi Cityju 10 miliona funti za Tourea (32), koji je pod ugovorom na Etihadu do kraja sljedeće sezone.

Milijarderski klub je već ponudio 15 miliona funti za Interovog Kolumbijca, Guarina koji ima 29 godina.

A sličan dogovor je i za Milanovog napadača Luiz Adriana koji ima 28 godina.

Sumnje oko Toure-ove budućnosti su se ponovo pokrenule još kako se saznalo da će Pep Guardiola najvjerovatnije preuzeti Manchester City u ljeto, a još dok su bili u Barceloni on ga je prodao.

City je povezan sa Kinom nakon nedavne investicije u klub od 265 miliona funti od medijske kuće.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Gnegneri Yaya Toure (rođen je 13. maja 1983) je fudbalski reprezentativac Obale Slonovače, koji trenutno nastupa za Manchester City. Karijeru je započeo u ASEK Mimozasu iz Obale Slonovače za koji je igrao u periodu od 1996-2001, iz ASEK Mimozasa je prešao u belgijski Beveren za koji je nastupao od 2001-2003.

Sljedeći njegov klub bio je Metalurg iz Donjecka za koji je nastupao u periodu 2003-2005. godine. Sledeće godine je prešao u Olimpijakos za koji je igrao jednu sezonu pre nego što postane član Monaka 2006. godine. Već 2007. on postaje član Barselone u kojoj je sve do jula 2010. godine. Tada prelazi u Manchester City u kome je i sad.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!