El Clasico Bet365 – Live Streaming

El Clasico Bet365 kladionica će da prenosi direktan prijenos u nedelju u 20:45h. El Clasico je smatran jednom od najvećih svjetskih nogometnih utakmica s procijenjenom publikom širom svijeta oko 500 milijuna. Ovo je posljednji El Clasico ove sezone i on bi mogao da odluči prvenstvo kao što smo već naveli i ranije u našim objavama.

El Clasico Bet365

Stanje na tabeli je se pomalo zakuhalo. Real Madrid je u prednosti nad Barcelonom za tri boda i imaju utakmicu manje i zbog toga ovdje Katalonci moraju da ostvare pobjedu, inače ispadaju iz utrke. Iako će biti još šest kola do kraja, teško da će Real ispustiti priliku da osvoji La Ligu ukoliko ostvare značajnu pobjedu u ovoj utakmici, čak i remi bi im bio dovoljan, jer bi i dalje bježali tri boda. Ali, u svom rasporedu do kraja sezone imaju da igraju sa Sevillom koja također juri treću poziciju, tako da Zidane također želi ovu pobjedu na Santiago Bernabeu.

Nakon odličnih rezultata u posljednjim utakmicama i prolaska u polufinale, Real Madrid će biti u odličnom raspoloženju, dok će Luis Enrique morati da napravi neke izmjene u svom timu, kao što smo vidjeli protiv Juventusa da ovako ne ide. Sve u svemu ovo će biti jedan veliki spektakl kao i uvijek, a bet365 kladionica će nam ponuditi da ga gledamo u HD rezoluciji.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

El Clasico Bet365 – Live Streaming

Jedna od najboljih online kladionica na svijetu Bet365 će imati direktan prijenos El Clasica na svojoj web stranici. Na bet365 online kladionici možete gledati 70.000 raznih događaja godišnje u hd rezoluciji, a tako i El Clasico jednu od najpoznatijih utakmica na svijetu. Svaki korisnik koji ima barem minimalnu simboličnu uplatu ili uplaćen listić za taj dan na bet365 kladionici može gledati sve događaje koji se prenose taj dan na bet365 online kladionici. Ovaj događaj se ne propušta, gledajte El Clasico Bet365 Live Streaming.

GLEDAJ EL CLASICO BESPLATNO!

Oznake:

Share This