El Clasico Live Streaming – Bet365

El Clasico Live će prenositi Bet365 kladionica. Ovaj vikend imamo najnovije izdanje El Clasica, jedne od najvećih nogometnih utakmica na svijetu. Prvi susret između Barcelone i Real Madrida ove sezone, gdje madriđani bježe kataloncima čak šest bodova nakon samo 13 utakmica odigranih u Primeri.

El Clasico Live

Ukoliko bi Real Madrid osigurao pobjedu na Nou Campu, pobjegao bi Barceloni za velikih devet bodova, dok bi Barcelona ostala na drugom mjestu, sa isto bodova kao i Sevilla, ali s utakmicom više, pa bi Sevilla u tom slučaju bila u prilici da prestigne Barcelonu. S druge strane, ukoliko Barcelona pobjedi na Nou Campu, približiti će se  Real Madridu na samo tri boda. Ako pak i Sevilla te Atletico Madrid upišu pobjede, Primera bi biti interesantnija nego ikada, uz takvu gužvu na vrhu.

el-clasico-live

Još od početka natjecanja ova dva kluba (Barcelona i Real Madrid) predstavljala su dvije različite regije u Španjolskoj: Kataloniju i Kastilju, kao i dva različita grada veliki kontinentalni Madrid te velika luka Barcelona. Računajući sve utakmice, i prijateljske i nenatjecateljske ova dva kluba su odigrala ukupno 264 meča, ali Barcelona je uspješnija. katalonci imaju čak 109 pobjeda dok Real Madrid ima 97.

El Clasico Live Streaming – Direktan prijenos

Kao što znate jedna od najvećih online kladionica na svijetu Bet365, direktno će prenositi El Clasico na svojoj streaming konzoli, tako da svi članovi mogu gledati utakmicu uživo, te s eukoliko požele kladiti live na preko 300 oklada koje će biti u ponudi, na njihovim stranicama. Bet365 svim korisnicima pruža uslugu besplatnog gledanja utakmica uživo, online, putem live prijenosa, pa tako svaki njihov korisnik vikendom može pogledati preko 2.000 utakmica koje se nalaze u prijenosu uživo, i naravno, ako želi kladiti se. Kako bi mogli gledati utakmice uživo potrebno je biti njihov korisnik odnosno registrirati se, te napraviti barem jedan (makar i simboličan) depozit.

el-clasico-1

GLEDAJ EL CLASICO UŽIVO

Koeficijent na Barcelonu je trenutno 1.83 i oni su favoriti na svom terenu, ali nikada ne isključujte Real Madrid, gdje je koeficijent 4.00 isti na njih i na remi u ovoj utakmici. Sjetite se Realove pobjede prošle sezone na Nou Campu.

el-clasico

UPLATI

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)