NaslovnicaVijestiEl Hadji Diouf ponovo napao Gerrarda i Carraghera, a trenera Boltona nazvao...

El Hadji Diouf ponovo napao Gerrarda i Carraghera, a trenera Boltona nazvao ‘šup**m’

El Hadji Diouf ponovo napao Gerrarda i Carraghera, a trenera Boltona nazvao ‘šup**m’. U eksplozivnom intervjuu bivši igrač Liverpoola je sadašnjeg šefa Boltona i dugogodišnji rival Neil Lennona nazvao “šup**m”. Bivši igrač El Hadji Diouf je ponovo pokrenuo svoju svađu sa ikonama Liverpoola, Steven Gerrardom i Jamie Carragherom.

El Hadji Douf ponovo napao Gerrarda i Carraghera

Diouf, koji je postigao samo šest golova u 79 utakmica za Redse nakon što je prešao na Anfield za 10 miliona funti u 2002. godini, je ponovo pokrenuo svađu sa parom sa Anfielda i dugogodišnjim rivalom Neil Lennom.

U intervjuu za francuski magazin So Foot, Diouf je izjavio da je Gerrard bio “egoista”, koji nije mario za pobjede Liverpoola.

A prozvao je i bivšeg odbrambenog igrača Carraghera, koji je u klubu proveo 17 godina. Naime, Diouf je rekao za njega “najveća ćurka koju sam vidio na fudbalskim terenima.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Diouf nije stranac ovakvim polemikama, a ranije je optužio Gerrarda za rasizam i ljubomoru, dok je za Carraghera rekao da je on “niko i ništa”.

Sada je, bivši Senegalski internacionalac, koji je također igrao i za Bolton, iskoristio priliku da još jednom izjavi velike optužbe i uputi velike riječi ka ovom bivšem dvojcu iz Liverpoola.

Diouf je rekao: “Steven Gerrard je veliki igrač tog kluba, ali je egoist.”

“Nije ga bilo briga za pobjede, sve što je bilo važno za njega je da postigne gol.”

“Osoba sa kojom bi najmanje želio provesti Božić je Jamie Carragher. Mrzim ga. On je najveća ćurka koju sam vidio na terenu. On je beskoristan.”

Diouf je također napao sadašnjeg šefa Boltona, Neil Lennona, proglašavajući ga “šup**m”.

Njih dvojca su se sukobili kada je Lennon bio trener Celtica, a Diouf je tada igrao za Rangerse.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!