NaslovnicaVijestiEMERY IMA PLAN: Zvijezda iz Bundeslige mijenja Mesut Ozila!

EMERY IMA PLAN: Zvijezda iz Bundeslige mijenja Mesut Ozila!

Emery ima plan! Zvijezda iz Bundeslige mijenja Mesut Ozila! Veznjak Bayern Munchena James Rodriguez je predmet interesa Arsenala, budući da Unai Emery želi dugoročno zamijeniti Mesut Ozila.

Emery ima plan

Kolumbijska zvijezda je na pola puta dvogodišnje posudbe na Allianz Areni, nakon što je došao iz Real Madrida u ljeto 2017. godine.

Prema AS-u, 27-godišnjak se vraća na Santiago Bernabeu na kraju sezone, što je u skladu sa njegovim željama, međutim, Bayern ima mogućnost da ovaj transfer učini trajnim za 42 milijuna eura po isteku ugovora o posudbi.

Usred neizvjesnosti oko Rodrigueza i njegove budućnosti u Španjolskoj, Arsenal je krenuo na posao proglašavajući svoj interes, s obzirom da je položaj Mesut Ozila na Emiratesu posljednjih tjedana pod znakom pitanja, piše Don Balon.

Don Balon također izjavljuje da menadžer Emery Madridskog plejmejkera vidi kao savršenu zamjenu koja će ispuniti mjesto Ozila u bliskoj budućnosti, jer se njemački igrač približava posljednjim stadijima svoje karijere u dobi od 30 godina.

Rodriguez je ponovo igrao ključnu ulogu u Bayernu, postigavši tri gola u 11 utamkica na svim natjecanjima, iako je njegov napredak bio zakočen ozljedom ligamenata koljenta.

Arsenal je usred prijelaznog perioda pod vodstvom Emeryja, jer ima cilj da oblikuje ekipu sposobnu, ne samo da osigura prva četiri u Premier ligi, nego da održi izazov za naslov i vjerojatno će pokušati dovesti pojačanja koja će pomoći njegovom planu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!