NaslovnicaVijestiEmmanuel Adebayor: Navijači Crystal Palacea me već vole

Emmanuel Adebayor: Navijači Crystal Palacea me već vole

Napadač Crystal Palacea Emmanuel Adebayor izjavio je da se već osjeća kao dio tima na Selhurst Paarku i da ga navijači vole.

adebayor

31-godišnjak se pridružio londonskom timu kao slobodan igrač prošlog tjedna, a već je upisao i prvi nastup ušavši u igru sa klupe u utorak u porazu protiv Bournemoutha 2-1.

U sudijskoj nadoknadi imao je dobru priliku da postigne izjednačujući gol kada je pokušao sa distance, ali lopta nije ušla u mrežu protivnika. Bivši igrač Tottenham Hotspura nakon utakmice je izjavio da nema problema sa fizičkom spremom i da veoma dobro zna što njegov novi trener Alan Pardew očekuje od njega.

“Pardew mi je rekao da moram biti lider, što znači da moram biti primjer ostalima. Moram dolaziti na vrijeme na treninge, raditi svoj posao profesionalno, a to je ono što ja radim.”

“Postoji loša reputacija koja prati moje ime, ali ukoliko pitate svakog trenera sa kojim sam radio, možda će samo jedan ili dvojica reći da sam bio loša “jabuka” u svlačionici. Uvijek sam nasmijan i iskren prema svima.”

“Suigrači su mi olakšali posao mnogo, sad mi je lakše. Ovo je dobra momčad sa dobrim igračima i jamčim vam da je ovo jedan od najboljih timova u kojima sam igrao. Nisam došao ovdje da dokazujem nešto, samo želim uživati u nogometu. To radim od početka karijere. Navijači me već vole, tako da moram nastaviti obavljati svoj posao najbolje što znam.”

“Nisam igrao cijelu utakmicu još od svibnja, ali mislim da sam igrao puno više u Premier ligi od svih ostalih igrača u klubu. Iako nisam dugo igrao ovdje u Engleskoj, igrao sam nogomet svakodnevno u Africi. Najmanji problem je bio pozvati par prijatelja i odigrati utakmicu protiv profesionalaca.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!