NaslovnicaVijestiEmmanuel Frimpong otkriva kako ga je Samir Nasri maltretirao tijekom njegovog vremena...

Emmanuel Frimpong otkriva kako ga je Samir Nasri maltretirao tijekom njegovog vremena u Arsenalu

Iako je Arsenal posljednjih godina napravio nekoliko značajnih koraka unazad, pad je bio stabilan. Topnici nisu osvojili naslov prvaka otkako su 2004. godine ostali nepobijeđeni tijekom cijele sezone i unatoč osvajanju tri od posljednja četiri FA kupa, to više smiruje crvenu polovicu sjevernog Londona.

Emmanuel Frimpong otkriva

Bilbordi ‘Wenger napolje’ postali su mnogo jači tjedan po tjedan, a samo Europska liga je titula za koju su igrali ove sezone – i to je jedini način da se kvalificiraju za Ligu prvaka – vrijeme za Francuza istječe.

U 2011. godini, čini se da je Arsenal imao ekipu koja se mogla natjecati i osvojiti nešto, ali su završili prodajom mnogih svojih zvijezda kao što su to bili Kolo Toure, Robin van Persie, Cesc Fabregas i Samir Nasri.

Nasri sada ima 30 godina i nalazi se u Turskoj u Antalysporu, nakon što je njegova karijera doživjela oštar pad. Međutim, nije teško vidjet zašto, kada je njegov bivši suigrač iz Arsenala Emmanuel Frimpong ispričao priču o tome kako se Francuz ponašao prema njemu.

[su_bonus]

Frimpong je za The Telegraph izjavio kakva je Nasrijeva reakcija bila na njegov crveni karton u porazu protiv Liverpoola od 2-0: “Kada je utakmica završila, bili smo u svlačionici i očekivao sam da će Wenger biti jako ljut.”

“Bio je vrlo miran, ali iz nekog razloga Nasri je ušao i govorio ‘Zbog vas smo izgubili utakmicu’. Bio sam mlad momak, nisam znao što da radim i bio sam devastiran. Osjećao sam se kao da sam iznevjerio sve u timu i on je zapravo krivio mene, pa mi se doista nije ni sviđao.”

“Uvijek je imao nešto reći ako izgubim loptu na treningu, dok mi je čak jednom rekao: ‘Mogu te kupiti ako hoću’. Da budem iskreno, vjerojatno je to mogao učiniti u to vrijeme, ali ipak..”

[su_no1forfootball]

Frimpong je izgledao kao agresivna sila koju je Arsenal trebao kada je propao, dok se i njegova karijera također prigušila. Sa 26 godina, sada igra u Grčkoj u Ermis Aradippou.

Frimpong se sukobio sa Nasrijem kada je Francuz potpisao za Manchester City, a jednom je internacionalac Gane rekao: “Ljudi nikada ne razumiju zašto se ta svađa zaista dogodila i ne volim tog tipa.”

“Razlog zašto mi se ne sviđa je zato što je idiot. Običan i jednostavan. Nikada, nikada ga ne bih mogao poštovati.”

Zamislite da vam netko kaže da vas može kupiti….


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!