NaslovnicaVijestiEMOTIVNE PORUKE: Evo kakve su poruke Messi i Neymar poslali Ronaldinhou nakon...

EMOTIVNE PORUKE: Evo kakve su poruke Messi i Neymar poslali Ronaldinhou nakon njegovog odlaska u mirovinu

Prije nego što je Lionel Messi dominirao nogometom u Barceloni, postojao je Ronaldinho. Brazilska zvijezda je bio ključni igrač Barcelone koji je vratio Katalonski klub na vrh svjetskog nogometa, nakon što su imali nekoliko jadnih godina pod vodstvom Louis van Gaala.

EMOTIVNE PORUKE

Zabavljao je mnoge i nadahnuo generaciju, ali sada je odlučio da ode u mirovinu i prekine jednu od najboljih karijera koje je sport ikada vidio.

Ronaldinho i Messi su igrali neko kratko vrijeme i to je dovelo Brazilca da kaže neke od najboljih citata nakon što je dobio Zlatnu loptu.

“Ova nagrada kaže da sam najbolji igrač na svijetu, ali nisam čak ni najbolji u Barceloni”, rekao je.

“Leo Messi me više podsjeća na Maradonu, ljevak i nizak, Messi je najbolji igrač na svijetu, zajedno sa Kakom i Cristianom Ronaldom.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Za nas to nije iznenađenje. Otkako je počeo dolaziti i trenirati sa nama, znali smo da će ići tim putem. Jednog dana ću pričati kako sam bio na rođenju jednog od nogometnih velikana: Leo Messija.”

Brilijantno, argentinska zvijezda je ispunila sva očekivanja i nakon Ronaldinhovog odlaska u mirovinu, poslao mu je lijepu poruku.

“Kao što sam uvijek govorio, mnogo sam naučio igrajući pored tebe. Uvijek ću ti biti zahvalan za sve što si uradio za mene u toj svlačionici.”

“Imao sam sreće što sam mnoge stvari dijelio sa tobom i vrlo sam sretan, jer i pored fenomena sa loptom, ti si vrlo dobra osoba i to je najvažnija stvar. Čak i kada odlučiš da odeš, nogomet nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh. Sve najbolje, Ronnie.”

[su_bonus]

Kakav nogometni gospodin, zaista svaka čast Messi, nemamo riječi.

No, ni Neymar nije ostao dužan i poslao je poruku svom sunarodnjaku.

Neymar je napisao: “Velika je čast biti dio tvoje povijesti. Uvijek ću se sjećati tvoje radosti na terenu. Ostavio si nešto što će teško biti pobijeđeno u nogometnoj umjetnosti. Hvala ti za sve što si uradio za nogometne ljubitelje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!