NaslovnicaVijestiEmotivni govor Johna Terryja na Stamford Bridgeu

Emotivni govor Johna Terryja na Stamford Bridgeu

Nogometaši Cheseaja remizirali su protiv prvaka Leicester Cityja u utakmici posljednjeg kola Premiershipa sa 1-1, gol za Bluese postigao je Cesc Fabregas iz penala u 66. minuti, dok je konačan rezultat postavio Danny Drinkwater u 82. minuti utakmice.

Emotivni govor

Nakon utakmice, kapiten Chelseaja, John Terry, o kojem se mnogo priča posljednjih dana, kao i o njegovom odlasku i njegovom novom ugovor koji mu je londonski tim ponudio, održao je emotivni govor nakon završetka utakmice u kojem je jasno rekao da želi da ostane na Stamford Bridgeu i sljedeće sezone.

“Najbolji trenuci u mom životu su provedeni na ovom stadionu. Želim reći svim igračima i navijačima veliko hvala, isto tako želim se zahvaliti i Guusu Hiddinku.”

Jasno se moglo primijetiti po tonu njegovog glasa da je ovaj govor veoma emotivno uticao na iskusnog defanzivca. Navijači su zatim počeli skandirati “John Terry, ostani.”, na šta je on odgovorio.

“Želim ovdje biti do kraja karijere. Želim ostati.”

Publika ga je ispratila ogromnim aplauzima, a ravnodušan nije mogao ostati ni Roman Abramovich koji je uz osmjeh pljeskao sa navijačima. Nakon toga, Terryja su igrači podizali u zrak.

Što se tiče ostanka Terryja na Stamford Bridgeu, jedno znamo – on želi ostati, međutim ugovor koji mu je ponudio tim nije idealan za njega. Terry je nedavno dobio ponudu da ugovor produži na godinu dana, ali on još uvijek razmatra o potpisu. Danas su navijači u više navrata skandirali njegovo ime.

Terry je prije nekoliko dana na svome Instagram profilu rekao “Produženje ugovora donosi drugačiju ulogu i nadam se da ćete svi razumijeti da želim vremena prije potpisa.”

Ukoliko 35-godišnjak odluči da ode, nekoliko klubova će biti u redu za njega. Prema informacijama, kineski Superligaš je opcija za defanzivca.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!