NaslovnicaVijestiEmre Can: Navijači su bili naš 12. igrač protiv Dortmunda

Emre Can: Navijači su bili naš 12. igrač protiv Dortmunda

Veznjak Liverpoola Emre Can izjavio je da su navijači bili njihov 12. igrač protiv Borussije Dortmund na utkmici četvrtfinala Europa lige u četvrtak.

Navijači su bili naš 12. igrač

Činilo se da je sve gotovo za tim sa Anfielda nakon poluvremena, kad su “Redsi” gubili 2-0, ali uz podršku navijača i mnogo bolju igru u druom dijelu, uspjeli su na kraju preokrenuti rezultat i slaviti 4-3, te osigurati mjesto u polufinalu takmičenja.

Can je komentarisao atmosferu nakon utakmice: “To je bilo nevjerovatno. Nikada nisam igrao uz atmosferu kao što je ova. Navijači su bili naš 12. igrač protiv Dortmunda. Svi smo bili zajedno kao jedan tim, igrači, trener, osoblje i navijači.”

“Ovo je veliki rezultat za sve nas, za cijeli grad. Svi su vjerovali da možemo to učiniti, čak i na poluvremenu. Vrlo sam ponosan što sam dio ovog tima.”

Ipak, ta noć nije posve dobro završila za njemačkog reprezentativca, koji je pretrpio povredu gležnja, te će izvan terena provesti oko četiri tjedna.

Can igra sjajno ove sezone u dresu Liverpoola, posebno nakon što je Klopp stigao u klub. Igra jednu od ključnih uloga u veznom redu, te ima prosjek tačnih dodavanja od 81% u Premier ligi.

Liverpool se dosta mučio u Premier ligi ove sezone, i ukoliko se žele kvalifikovati u Ligu prvaka sljedeće sezone, morat će osvojiti Europa ligu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!