NaslovnicaVijestiEngleska - Hrvatska: Evo kakav će sastav Vatreni izvesti protiv Tri lava!

Engleska – Hrvatska: Evo kakav će sastav Vatreni izvesti protiv Tri lava!

Engleska i Hrvatska će igrati jedni protiv drugih u Ligi nacija, gdje će pobjednik preuzeti prvu poziciju u skupini u kojoj se sa ove dvije reprezentacije nalazi i Španjolska koja se nada remiju u ovoj utakmici.

Engleska - Hrvatska

Hrvatska je u četvrtak ostvarila pobjedu protiv Španjolske, što im je dalo šansu da sada mogu završiti na vrhu skupine, što je ovu utakmicu učinilo mnogo zanimljivom.

Sada se Englezi i Hrvati nadaju pobjedi u ovoj utakmici u kojoj se očekuje mnogo kartona, upravo zbog toga što će to biti velika borba za prvo mjesto i vjerojatno će biti varnica na sve strane.

Odigrajte over kartona na ovu utakmicu u jednoj od najboljih online kladionica na svijetu, koja nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak, dok također računaju crveni kao dva žuta i to je ogroman plus za sve igrače koji vole igrati na kartone.

Svi se pitaju tko će to biti u prvim postavama ove dvije ekipe, a mi smo prema svim informacijama sastavili sastave koji bi otprilike trebali izaći na Wembley u nedelju.

Engleska: Pickford; Walker, Gomez, Maguire, Shaw; Alli, Henderson, Barkley; Sterling, Kane, Rashford

Hrvatska: Kalinic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Jedvaj; Modric, Brozovic, Kovačić; Kramaric, Rebic, Perisic

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!