NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte zaleđe zbog kojeg je poništen gol Rijeci protiv Dinama

(VIDEO) Pogledajte zaleđe zbog kojeg je poništen gol Rijeci protiv Dinama

U derbiju 24. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je ostvario pobjedu nad Rijekom rezultatom 1:0. Odlučujući trenutak dogodio se u 95. minuti kada je Fran Brodić postigao jedini gol na utakmici iz jedanaesterca. Dinamo je dominirao cijelom utakmicom, stvarajući više prilika, a ovaj pogodak u završnici omogućio im je da se približe vrhu tablice i uđu u borbu za naslov prvaka.

Na početku prvog poluvremena, Rijeka je imala gol koji je nažalost poništen. Fruk je izveo ubačaj, a Mirko Marić, napadač koji je nedavno ušao u igru, postigao je gol glavom. Međutim, sudac Dario Bel zaustavio je igru kako bi se konzultirao s VAR sobom. Pregledom snimke utvrđeno je da je Marić bio u zaleđu. Možete pogledati tu situaciju ponovno.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!