NaslovnicaVijestiEngleska u ŠOKU: Strašne prognoze za Danny Welbecka nakon stravične povrede!

Engleska u ŠOKU: Strašne prognoze za Danny Welbecka nakon stravične povrede!

Jedan od najvećih stručnjaka za sportske ozljedeu Engleskoj, Johnny Wilson, nakon što je vidio snimke ozljede Arsenalovog napadača Danny Welbecka dao je vrlo neoptimističnu prognozu.

Welbeck objasnio zašto je slavio gol protiv Manchester Uniteda

 

Engleska nogometna javnost jako je zabrinuta zbog razvoja događaja u Arsenalu, gdje još uvijek prikupljaju informacije o ozbiljnosti ozljede Danny Welbecka. Welbeck je u Europa ligi u utakmici protiv Sportinga nesretno pao na gležanj, te je nakon duge liječničke pomoći na nosilima sa priključenim kisikom iznešen sa terena.

Johnny Wilson, jedan od najvećih stručnjaka za sportske ozljede na Otoku i bivši zaposlenik nekoliko engleskih klubova, tvrdi da Welbeckova ozljeda može čak biti kobna i za njegovu karijeru.

„U Welbeckovem slučaj to je možda ozljeda zbog koje će morati završiti svoju karijeru. Oštećene su možda brojne strukture unutar samog gležnja, a više ćemo znati kada budu urađena vrlo detaljna istraživanja. Sudar s površinom pri tako velikoj brzini i sa takve visine možemo usporediti sa silom u saobraćajnim nesrećama”, napisao je Wilson.

Također su se oglasili iz Arsenala i potvrdili da je Welbeckov slučaj “ozbiljna ozljeda”.

„Pretrpio je vrlo ozbiljne ozljede frakture. Danny je i dalje hospitalizirana i čeka daljnje pretrage. Više informacija o njegovoj ozljedi možete očekivati ​​u sljedećih 72 sata”, javili su iz Arsenala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!