NaslovnicaVijestiEngleski klub po svaku cijenu želi dovesti Pogbu!

Engleski klub po svaku cijenu želi dovesti Pogbu!

Ekipa Manchester Cityja ove sezone ne igra na očekivanom nivou, a trener Manuel Pellgrini će napustiti klubu na kraju sezone. Njega će zamijeniti sjajni španski stručnjak i trenutni trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola.

Engleski klub po svaku cijenu želi dovesti Pogbu!

Prema pisanju brojnih engleskih medija, Guardiola je zadovoljan trenutnim igračima koje ima njegov budući klub, ali je pred čelnike Građana stavio zahtjev da po svaku cijenu pokušaju dovesti zvijezdu Juventusa, Paula Pogbu.

Cityju novac apsolutno nije problem i špekuliše se da su spremni Juventusu ponuditi ogromnih 95 miliona eura za usluge francuskog reprezentativca i nekadašnjeg omladinca njihovog gradskog rivala Manchester Uniteda, a godišnja primanja bi mu bila 20 miliona eura.

Sam Pogba je u nekoliko navrata izjavljivao da bi volio da sarađuje sa sjajnim španskim trenerom, pa bi ovaj eventualni transfer bio idealna prilika za tako nešto. Čelni ljudi Manchester Cityja će pokušati završiti ovaj transfer prije evropskog prvenstva u junu u Francuskoj.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Razlog za to je pretpostavka da bi Pogba mogao da zablista na Euru koji se igra u njegovoj državi, pa bi samim tim i njegova cijena mnogo porasla, a City bi sigurno pored toga dobio i veliku konkurenciju za njegovo dovođenje.

Pogba je ove sezone u italijanskoj Seriji A odigrao 28 utakmica za Juventus, postigavši pri tome 6 golova, a dodao je i 8 asistencija. Po jedan gol je još postigao u Ligi prvaka i u italijanskom kupu.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!