NaslovnicaVijestiEngleski klubovi gube bitku za Evertonovog 'dragulja', otisnuće se sa 'Ostrva'

Engleski klubovi gube bitku za Evertonovog ‘dragulja’, otisnuće se sa ‘Ostrva’

Stones se već duže vrijeme povezuje sa engleskim klubovima, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Ni Chelsea, ni United, ni City – 21-godišnjak je odlučio gdje želi nastaviti karijeru.

Engleski klubovi

Ako su informacije ovog lista tačne, Stones će od ljeta biti član Barcelone što je sasvim moguće jer su se nedavno pojavile priče da Marc Bartra nije zadovoljan u Barceloni te je njegov agent izjavio da će Bartra napustiti prvaka Europe ukoliko se nešto ne promijeni sa njegovom minutažom. Barcelona se izgleda već jednim dijelom pomirila za njegovim odlaskom, i krenula je u potragu za zamjenom, a idealna zamjena bi bila mladi John Stones.

Stones je prve fudbalske korake napravio u Barnsleyju u kojem je bio do 2013. godine. Ovaj defanzivac se nalazio i na širem spisku engleske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, ali ipak nije uspio proći u uži krug. Za Englesku je debitovao 30. maja 2014 godine u pobjedi nad Peruom 3-0 na Wembleyju, igrao je i u nekim utakmicama kvalifikacija za EURO koje će se održati ove godine, a starter je bio protiv Švajcarske na St. Jakob-Parku u Baselu.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Ne preostaje nam ništa drugo nego sačekati ljetni prijelazni rok i vidjeti hoće li se obistiniti ove priče.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!