NaslovnicaVijestiEngleski navijači ostali u ŠOKU kada su saznali cijene ulaznica za finale...

Engleski navijači ostali u ŠOKU kada su saznali cijene ulaznica za finale FA kupa!

U finalu engleskog FA kupa snage će odmjeriti Manchester United i Chelsea, ekipe koje su se do prije nekoliko sezona međusobno borile za titulu u Premier ligi, ove godine će utješnu nagradu tražiti na Wembleyu. United je bio bolji od ekipe Tottnehama, dok je Chelsea izbacio ekipu Southamptona. Navijači koji će željeti pogledati utakmicu u živo morat će duboko segnuti u džep.

finale FA kupa

Na polufinalnim utakmica nije bilo velikih iznenađenja. Manchester United je na Wembleye slavio protiv ekipe Tottenhama (2-1) dok je Chelsea bio bolji od Southampton (2-0), što znači da će se Jose Mourinho i Antonio Conte ove sezone boriti za trofje koji bi im bio prvi u sezoni, ali i posljednji.

>> Poznat sudac koji će sudit polufinale LP između Bayerna i Reala…

Kada su u pitanju cijene ulaznica, Mourinho i Conte neće imati problema, čak i kada bi morali platiti ulaz, ali kada su navijači u pitanju, problemi nastaju.

Zvanično je objavljeno da će se najjeftinije karte u gornjem obruču moći kupiti po cijeni od čak 51,5 eura. Za kategoriju C navijači morati platiti 91,3 eura, za kategoriju B 131 eur, a za najbolja mjesta čak 165,5 eura!

[su_champions_league]

Navijač Manchester Uniteda koji je gledao polufinalni dvoboj s Tottenhamom za manje od 75 eura sada mora platiti 131 eura za ulaznicu u istoj kategoriji. Iznervirani navijač Uniteda je na društvenim medijima objavio svoj bijes.

“To je **** FA. Letio sam u Sevillu, ostao cijelu noć, spavao, kupio ulaznicu za utakmicu Lige prvaka, koja me koštala 170 €. Uništili ste i nogomet”, napisao je na Twitteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!