NaslovnicaVijestiEngleski velikani spremni dovesti nevjerovatnog hrvatskog reprezentativca

Engleski velikani spremni dovesti nevjerovatnog hrvatskog reprezentativca

Engleski velikani spremni dovesti nevjerovatnog hrvatskog reprezentativca. Veznjak Intera je ovog januarskog prelaznog roka povezan sa Chelseajom i Arsenalom, a Londonski par je spreman na sve da dovedu ovog hrvatskog reprezentativca.

Engleski velikani spremni dovesti nevjerovatnog

Chelsea sada može biti utučen zbog otkaza Jose Mourinha, a to bi mogla biti šansa Arsenala da dovede nevjerovatnog Marcela Brozovića.

Veznjak Intera je nakon svoje nevjerovatne forme ove sezone, povezan je sa mnogim velikanima, pa čak se spominjala i Barcelona. Postigao je tri gola u pet utakmica u Italiji.

Inter je platio 5 miliona funti za 23-godišnjaka u januaru, ali insistiraju da se njegovo vrednovanje utrostručilo od tada, naročito zato što ima ugovor do juna 2017. godine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Sevilla, Barcelona, PSG, Chelsea, Arsenal, svi oni su pratili razvoj i situaciju ovog hrvatskog reprezentativca, slali su i skaute da ga prate u posljednjih nekoliko tijedana, ali još uvijek nema konkretne ponude.

Sada je pitanje da li će Guus Hiddink htjeti dovesti ovog igrača kao što je to Mourinho htio, ali mimo toga sigurno je da će jedan od ovih velikana da dovede Brozovica, samo se nadamo da će on izabrati što bolje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!