NaslovnicaVijestiEnglez nasmijao sve kladioničare svojim listićem

Englez nasmijao sve kladioničare svojim listićem

Englez nasmijao sve kladioničare svojim listićem. Danas u 17:30 se igra finale Capital One kupa između Manchester Cityja i Liverpoola. Nadamo se jednoj vrlo zanimljivoj utakmici, što bi naravno trebala da bude, jer je to finale, a oba menadžera imaju priliku da osvoje svoj prvi trofej ove sezone.

Englez nasmijao sve kladioničare svojim listićem

Posljednja četiri međusobna susreta ova dva tima su bili u znaku Liverpoola. Naime, klub sa Anfielda je pobijedio u tri utakmice, a Manchester City samo jednu. 25. novembra 2015. godine su igrali svoj posljednji susret u kojem je Liverpool pobijedio rezultatom od 4-1.

Jurgen Klopp i Manuel Pellegrini imaju blago lošu formu u Premier ligi i bit će dodatno motivisani za ovaj trofej, jer navijači to zahtijevaju od oba menadžera.

Dok se velika utakmica približava, kladioničari se klade na ovo finale, neki na Liverpool, neki pak na Manchester City, a neki kombiniraju neke specijalne ponude kao što su kartoni, korneri..itd.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Na Twitteru smo pronašli kladioničara iz Engleske, Bena, koji je odigrao jedan vrlo interesantan listić na koji su se mnogi nasmijali pa čak i odigrali kao on. Ben je odigrao da će Coutinho i Yaya Toure pogoditi prečku ili stativu.

 

Mi vam na ovo možemo samo reći da ništa nije nevjerovatno, što vam i naši listići mogu dokazati. Sve informacije o našim dobitcima i dobitcima naših čitaoca možete naći na forumu na linku ispod.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

Ukoliko se pak želite kladiti na utakmicu finala Capital One kupa požurite i kliknite na link ispod, jer utakmica počinje  uskoro.

040iW5l

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!