Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

ENGLEZ SE ZAHVALIO: Pogledajte šta je Ronaldo uradio za Rooneya

Englez se zahvalio Ronaldu na vrlo bitnoj stvari koju je uradio za svog prijatelja i bivšeg saigrača Wayne Rooneya. Gary Lineker na se na Instagramu zahvalio zvijezdi Reala, Cristianu Ronaldu nakon što je dao intervju za dokumentarac o najboljem strijelcu Engleske svih vremena, Wayne Rooneyu.

Uglavnom drugi igrači pričaju o Ronaldu u dokumentarcima, ali osvajač tri Ballon d’Or-a, je i u svoj pretrpani raspored ubacio i dokumentarac o Rooneyu.

U dokumentarcu će se pričati više o Rooneyu kao čovjeku, a ne nogometašu, na što je Rooney rekao: “Nudili su mi da snimim dokumentarac više puta i uvijek sam govorio ne. No, sada mi se čini kao pravo vrijeme da dopustim kamerama u svoj život. Ovaj dokumenarac neće biti samo u vezi mene i mojih golova, nego i mojih saigrača, ljudima do kojih mi je stalo, i najvažnije mojoj obitelji.”

Naravno, u ovom filmu će se pojavljivati i mnoga druga poznata imena bivših i sadašnjih saigrača, menadžera i mnogih drugih.

Thank you @cristiano for a lovely interview for my @waynerooney documentary 😉

A post shared by Gary Lineker (@garylineker) on

Objašnjavajući malo više predstojećem dokumentarnom filmu o Rooneyu, Lineker je dodao:

“Mislim da će naš dokumentarac omogućiti javnosti da otkriju pravog Rooneya. Bilo je super provoditi vrijeme sa njim i njegovom porodicom. Sjetite se da Wayne ima 29 godina i svoj rekord može da poveća čak i mnogo više.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Oznake: