NaslovnicaVijestiEnrique: Bili smo loši, čestitam Atleticu

Enrique: Bili smo loši, čestitam Atleticu

Barcelona je propustila priliku da postane prvi tim u istoriji koji je odbranio trofej Lige prvaka. Večeras su na svom europskom putu zaustavljeni u četvrtfinalu Lige prvaka jer su ispali od Atletica ukupnim rezultatom 3-2. Atletico Madrid će u petak saznati ime protivnika u polufinalu.

Enrique

Trener Barcelone, Luis Enrique rekao je da su njegovi igrači bili loši, te je uputio čestitke igračima Atletica, a suđenje nije želio previše komentarisati.

“Bili smo loši. Čestitam Atleticu i želim mu sve najbolje u nastavku natjecanja. Nama je ovo definitivni dokaz da nismo u dobrom izdanju, ali još nije kasno da se trgnemo jer ostala su nam dva natjecanja koja još možemo osvojiti”, rekao je Enrique pa prokomentirao i sporni penal koji nije sviran na kraju utakmice za njegovu momčad, a koji bi Barci donio idelanu priliku da izbori porodužetke:

“S klupe se nije moglo vidjeti ništa, ali moj dojam je kako je Gabi igrao rukom unutar šesneaseterca. To je sve što mogu reći”, zaključio je Enrique.

“Bila je to izrazito teška utakmica kakvu smo uostalom i očekivali. Iako, nismo baš očekivali da će Atletico igrati baš tako povučeno na samom početku susreta. Primili smo gol iz jedne pogreške u obrani, a u nastavku jednostavno nikako nismo uspjeli zabiti”, rekao je Luis Enrique.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Utakmicu je komentarisao i predsjednik katalonskog tima, Josep Maria Bartomeu.

“Čestitam Atleticu koji je odigrao jako dobru utakmicu. Naš cilj je bio dogurati do finala, no nažalost ispali smo. Atletico je večeras bio bolji i zasluženo je prošao dalje. Mi već od sutra moramo misliti na prvenstvo i Kup. Unatoč tome što sam sada jako tužan, još uvijek sam zadovoljan što imamo priliku osvojiti još dva trofeja. Šteta što sudac nije vidio da je ono bio penal. Sudac je bio dobar večeras, ali tu situaciju je nažalost previdio”, rekao je Bartomeu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!