NaslovnicaVijestiEnrique: Bolji smo od Reala, oni to znaju

Enrique: Bolji smo od Reala, oni to znaju

Nakon velike pobjede Barcelone nad Real Madridom trener Katalonaca Luis Enrique nije mogao sakriti oduševljenje.

Bolji smo od Reala

“Pobjeda je božanskog ukusa. Ovo je bio nevjerovatan meč protiv vječitog rivala. Oba tima imaju podjednake ciljeve, ipak, oni su znali da smo mi daleko bolji i superiorniji. Uradili smo ono što smo željeli. Nije mi djelovalo da su se Madriđani predali. Mi smo zapravo bili na višem nivou na terenu.”

“Nastavili smo da stvaramo šanse poslije prvog gola i zadovoljan sam prvim poluvremenom. U nastavku meča smo nastavili da kontrolišemo igru i stvaramo sve više prilika. našim navijačima smo pružili zabavu i ovo će biti nezaboravan meča. Bolji smo od Reala, i oni to znaju”, rekao je trener kluba sa Kamp Noua.

Bolji smo od Reala (2)

Isti komentar nakon meča dao je i Iniesta.

“Odigrali smo kompletan meč. Kao što sam rekao na konferenciji, mi želimo da se bavimo nama i to smo i uradili. Prvenstveno smo željeli da pobjedimo, ali kasnije i da poboljšamo gol razliku. Što je naša prednost veća od Realove, to je bolje. Želim da se zahvalim i navijačima,” istakao je iskusni fudbaler.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!