NaslovnicaVijestiJedno od četiri nova pojačanja Barcelone neće moći igrati u Europskoj ligi!

Jedno od četiri nova pojačanja Barcelone neće moći igrati u Europskoj ligi!

Barcelona mora izostaviti jedno od svojih novih pojačanja iz momčadi Europske lige. Barcelona je bila iznimno zauzeta na tržištu transfera ovog siječnja, poboljšavajući svoj sastav sa Danijem Alvesom, Ferranom Torresom, Adamom Traoreom i Pierre-Emerickom Aubameyangom.

No, menadžer Barcelone Xavi Hernandez bi oje pogođen velikom dilemom, jer jedno od tih novih pojačanja neće moći igrati u europskom natjecanju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Barca je ispala u Europsku ligu, odnosno Kup UEFA kako se prije zvalo, prvi put nakon 2004. godine, nakon što nije uspjela proći svoju skupinu Lige prvaka.

A pravila UEFA-e propisuju da samo tri kupljena igrača u siječanjskom roku mogu dodati u svoj sastav za nokaut utakmice.

Zabrinjavajuće za Barcu, nemaju mnogo vremena da donesu odluku o tome tko neće igrati, jer je rok za registriranje momčadi u srijedu u 23 sata.

Barci bi stvarno odgovarala sve četiri pojačanja u redovima nakon što su izvukli Napolija u osmini finala.

Mladi Ez Abdre i Ferran Jutgla su također nedostupni u Europskoj ligi, jer niti jedan od njih nije bio registriran na B listi za početak.

AS vjeruje da se radi o dilemi između Traorea i Aubameyanga i vjerojatno je da će posljednji koji je došao biti izostavljen, jer već imaju niz drugih opcija za napad.

Reprezentativac iz Gabona otputovao je u Barcelonu u posljednjem danu prijelaznog roka kako bi finalizirao transfer, koji je zapečaćen nakon što je Arsenal pristoa raskinuti njegov ugovor.

Niti jedan klub nije najavio transfer, iako je Aubameyang već viđen kako sudjeluje na treningu sa svojim novim klubom.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!