NaslovnicaVijestiEnrique: Kada je najbolji igrač na svijetu ozlijeđen, onda smo svi na...

Enrique: Kada je najbolji igrač na svijetu ozlijeđen, onda smo svi na gubitku

Aktuelni prvak Španolske, Barcelona u sljedećem kolu Primere gostuje na Molinonu kod Sporting Gijona, a što očekuje od susreta u 6. kolu španjolskog prvenstva otkrio je trener katalonskog kluba, Luis Enrique koji će sutra biti lišen usluga Lionela Messija.

luisenriquefcbarcelonavclubatleticoqxreqp2dgjfl

“Bit ćemo bez Lea Messija, no zadnji put kada ga nije bilo 2,5 mjeseca, momčad je reagirala odlično. Od svojih igrača uvijek očekujem maksimum pa tako neću sada tražiti od nekoga da daje ekstra kako bi se nadoknadio Messi. Međutim, naravno da ćemo imati drugačije akcije i drugačije kretnje na terenu bez Messija”, rekao je Enrique.

Argentinski izbornik Edgard Bauza rekao je da Barcelona ne pazi dovoljno na svog najboljeg igrača, Lionela Messija, no Luis Enrique se nije želio upuštati u rapsravu.

“Ne želim ulaziti u takve rasprave. Jedina realnost je ta da svi želimo najbolje za Messija. Kada je najbolji igrač na svijetu ozlijeđen, onda smo svi na gubitku”, zaključio je trener Barce koji bi mogao biti i bez Busquetsa, iako je ovaj trenirao:

Enrique je također otkrio tko bi mogao preuzeti poziciju Sergija Busquetsa.

“Njegovu poziciju mogu preuzeti Sergi Roberto, Ivan Rakitić i Andre Gomes. Sporting Gijon se poajačo nakon što se prošle sezone zadržao u Primeri i bit će opasan protivnik.”

Ukoliko se odlučite kladiti na Barcelonu u sutršnjoj utakmici protiv Sportinga to možete učiniti u bet365 kladionici po veoma dobrim koeficijentima. Na pobjedu Barcelone, bet365 nam nudi tečaj 1.25, dok na pobjedu domaćina možete igrati čak po koeficijentu 12.

15

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!