NaslovnicaVijestiEnrique planira dovesti jednog od najboljih veznjaka na svijetu ukoliko preuzme Arsenal

Enrique planira dovesti jednog od najboljih veznjaka na svijetu ukoliko preuzme Arsenal

Arsenal će po prvi put u posljednje 22 godine biti u potrazi za novim trenerom, s obzirom da je Arsene Wenger u petak poručio kako odlazi na kraju sezone.

Enrique želi Iniestu u Arsenalu

Od tada su se pojavile brojne špekulacije o njegovim mogućim nasljednicima, a posljednja u nizu je da izvršni direktor ‘Topnika’ Ivan Gazidis planira dovesti bivšeg igrača kluba Mikela Artetu na Wengerovo mjesto.

Od ostalih kandidata, još se spominju Joachim Low, Massimiliano Allegri, Patrick Vieira, kao i Luis Enrique, koji je po pisanjima španjolskih medija veliki favorit. Jedan od ključnih razloga za to je to što je u trenerskoj karijeri vodio Barcelonu, koja kroz povijest igra sličnim stilom kao i Arsenal pod vodstvom Wengera.

Kako pišu madridske novine AS, u slučaju da preuzme klupu Arsenala, Enrique će pokušati dovesti jednog od najboljih veznjaka svih vremena, a u pitanju je legendarni Andres Iniesta, čija budućnost još uvijek nije poznata.

33-godišnjak će gotovo sigurno napustiti Barcelonu ovog ljeta, a za njega je zainteresovan veliki broj klubova, uključujući i Manchester City, čiji trener Pep Guardiola također želi ponovo surađivati sa sjajnim veznjakom. Ipak, također kruže i špekulacije kako je Iniesta već sve dogovorio sa klubom iz kineske Superlige Chongqing Dangdai Lifanom, ali španjolski mediji navode da još uvijek nije donio odluku o svojoj budućnosti upravo zbog interesa brojnih europskih klubova.

On je nakon pobjede u finalu Kupa Kralja protiv Seville (5-0) priznao kako će konačnu odluku donijeti ovog tjedna: “Ovog tjedna ću saopštiti javnosti odluku. Sretan sam zbog osvajanja ove titule, zaslužili smo ju. Emocije su nevjerovatne, ljubav i poštovanje koje mi ljudi pružaju su nešto za što sam im jako zahvalan.” Njegov otac Jose Antonio je također nakon utakmice to potvrdio: “Donijet će tešku odluku. Ukoliko odluči otići, onda to morate poštovati. Mislim da je dobar trenutak za njega da ode, a odluku će objaviti ovog tjedna.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!