NaslovnicaVijestiEnrique priznaje: "Imali smo sreće, ali smo zaslužili finale"

Enrique priznaje: “Imali smo sreće, ali smo zaslužili finale”

Trener nogometaša Barcelone Luis Enrique rekao je da je njegova momčad imala sreće u revanš utakmici polufinala Kupa kralja protiv Atletico Madrida, ali je istaknuo da su itekako zaslužili finale. Branitelj titule se ukupnim rezultatom 3:2 plasirao u finale, pošto je u prvom meču u Madridu pobijedio s 2:1 a sinoć su odigrali 1:1 na svom stadionu.

zaslužili finale

“Bilo je vrlo teško, moramo biti vrlo sretni. Ne zbog načina na koji smo igrali, već zato što nastavljamo pišemo povijest”, rekao je Enrique za španjolske medije.

Nogometaši Barcelone plasirali su se sinoć u finale Kupa kralja, pošto su na svom terenu odigrali neriješeno 1:1 s Atleticom Madridom, u uzvratnoj utakmici polufinala. Branitelj titule se tako ukupnim rezultatom 3: 2 plasirao u finale, pošto je u prvom meču u Madridu pobijedila s 2:1.

Barcelona je na Camp Nou povela u 43. minuti golom Luisa Suareza, a izjednačio je Kevin Gameiro u 83. minutu. Gameiro je tri minute prije toga promašio jedanaesterac. Isto tako, sudac je poništio kako se čini, regularan pogodak Griezmanna, zbog navodnog ofsajda.

“Tijekom 90 minuta nisamo zaslužili ovaj rezultat, ali smo zaslužili da budemo u finalu zbog svega što smo do sada učinili u ovom natjecanju”, rekao je Enrique.

Ekipa Luisa Enriquea se šesti put u posljednjih sedam godina plasirala u finale Kupa, ukupno 39. put, čime je izjednačila rekord Real Madrida i igraće za 29. trofej. Barcelona će u finalu igrati protiv pobjednika duela Celte i Alavesa. U prvoj utakmici bilo je 0:0.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!