NaslovnicaVijestiEnrique priznao: "Osjećam olakšanje"

Enrique priznao: “Osjećam olakšanje”

“Osjećam olakšanje”: Trener nogometaša Barcelone Luis Enrique rekao je da osjeća olakšanje zbog toga što će napustiti klub na kraju sezone, dva dana pošto je priopćio iznenađujuću odluku.

osjećam olakšanje

“U izvjesnom smislu osjećam olakšanje i jasno sam koncentriran da do kraja sezone ispunim ciljeve koji su postavljeni. Opstednut sam samo time da uživam posljednja tri mjeseca i potaknuti igrače da osvoje titulu”, rekao je Enrique španjolskim medijima.

Enrique je u petak iznenadio sve odlukom da će na kraju sezone napustiti katalonski klub. On je naveo da inzistira da je takva odluka osobne prirode i negirao je bilo kakve napetosti unutar kluba ili momčadi.

“Potrebno mi je da se isključim iz svega. Vidim da mnogi treneri uživaju u svom poslu godinama, ali to nije moj slučaj. Ovo je čisto osobna odluka”, kazao je Enrique. Po njegovim riječima, tijekom boravka u Barceloni imao je “idealan” odnos s igračima, koji se popravljao kako je vrijeme prolazilo.

Enrique je odluku priopćio nakon pobjede sa 6:1 nad Sporting Gijonom, koja je poslije remija Real Madrida s Las Palmasom, Barcelonu ostavila na prvom mjestu u Primeri. Unatoč tome, Barcelona je u problemu u Ligi prvaka, pošto je izgubila od Paris Saint Germaina sa čak 4:0 u prvoj utakmici osmine finala i prijeti joj najranija eliminacija u tom natjecanju u posljednjih 10 godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!