NaslovnicaVijestiEnrique: Rado bih odmorio Messija, ali...

Enrique: Rado bih odmorio Messija, ali…

Barça sutra dočekuje na svom stadionu Valenciju, a to će biti prva utakmica katalonskog tima nakon poraza od Dportiva. Trener Barcelone, Luis Enrique prije utakmice razmišljao je da odmori argentinskog superstara, Lionela Messija koji je u 2017. godini započeo svaku utakmicu – “Rado bih odmorio Messija, ali..”

rado bih

“Razmišljali smo da ga odmorimo Messija, ali teška je to odluka jer znamo da je opasno igrati bez najboljih igrača. Sigurno mu je teže nego prošle godine, kada je dva mjeseca izbivao zbog ozljede,” rekao je Luis Enrique na konferenciji za medije.

“Još uvijek smo u borbi za naslov prvaka, a on će se odlučivati u posljednjim danima prvenstva. Mislim da nas čeka slična završnica kao i prethodnih godina – momčadi koje su pri dnu će osvojiti puno više bodova.”

“Ovaj tjedan nismo imali utakmicu i to nam je odlično došlo, a sljedeći tjedan ćemo biti još i bolji. Analizirali smo što trebamo popraviti i pojedinačno sve igrače. Moramo ostati pozitivni, svi znamo da se porazi tijekom sezone događaju svima.”

Komentarisao je i ekipu Valencije.

“Valencia? Uvijek su bili težak protivnik, ne samo kod nas u gostima nego i u Valenciji. Imaju jako dobre igrače iako nisu na najboljoj poziciji u prvenstvu. Ali svjesni smo toga da se radi o snažnoj momčadi koja ima odlične igrače.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!