NaslovnicaVijestiErik Lamela: Nemam namjeru napustiti Tottenham

Erik Lamela: Nemam namjeru napustiti Tottenham

Ofanzivni veznjak Tottenham Hotspura, Erik Lamela, izjavio je kako nikada nije imao namjeru da napusti White Hart Lane, iako je često u mediji bio povezivan sa odlaskom.

lamela

23-godišnjak se u početku borio sa formom nakon što je stigao iz Rome u 2013. godini, ali se napokon izborio za svoje mjesto u timu, i sad je jedan od najvažnijih igrača Tottenham Hotspura. Reprezentativac Argentine je prije dvije godine prešao iz Rome za čak 27 miliona funti, ali je već počeo opravdavati tu cijenu.

Lamela je hat-trickom protiv Monaca osigurao Tottenhamu prvo mjesto u grupi i prolazak u nokaut fazu Europa lige, a izjavio je da je vome sretan životom u sjevernom Londonu.

“Čini se da se tokom svakog prijelaznog roka pojave špekulacije o mom mogućem odlasku iz kluba. Ne znam odakle to dolazi, ali nema šanse da ću napustiti klub. Čak, štaviše, nikada nisam ni imao tu namjeru, to su sve medijske gluposti”, izjavio je Argentinac za Mirror.

Erik Lamela uživa u odličnoj formi ove sezone, u 20 nastupa za “spurse” postigao je 7 golova, te podijelio tri asistencije. Posebno je briljirao u Europa ligi, gdje je u 5 nastupa postigao isto toliko golova.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!