NaslovnicaVijestiEriksen: "Jedan od najboljih trenutaka u životu"

Eriksen: “Jedan od najboljih trenutaka u životu”

Najbolji danski nogometaš Christian Eriksen, sa hat-trickom protiv Republike Irske junak plasmana na Svjetsko prvenstvo, istaknuo je da mu je meč u Dublinu jedan od najboljih trenutaka u životu.

jedan od najboljih trenutaka

Danska je sinoć razmontirala Republiku Irsku u Dublinu rezultatom 5:1, uz hat-trick Christiana Eriksena, te golove Christensena i Bendtnera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Eriksen je u cijelom toku kvalifikacija postigao čak 11 golova, što ga čini najboljim strijelcem u konkurenciji igrača sredine terena.

“Bio sam nervozan cijeli dan, prije i tijekom meča, pušavao sam biti miran i fokusiran. Imali smo loptu kod nas, igrali mnogo bolje nego u prvoj utakmici, stvorili mnogo šansi i srećom to je rezultiralo s pet golova”, rekao je Eriksen za Sky Sports.

Kataloncima se ispunila velika želja: Dogovoreno veliko pojačanje za ljeto, poznati i svi detalji usmenog dogovora

Transfer glasine: Fellaini prelazi u redove velikog rivala, Chelsea prodaje svoju zvijezdu kako bi doveli igrača PSG-a, Tottenham dovodi ponajboljeg igrača Watforda

Vezista Tottenhama nije skrivao zadovoljstvo zbog odlične partije na stadionu Aviva.

“Nevjerojatan je osjećaj izboriti mjesto na Svjetskom prvenstvu, dugo smo se borili za to, igrali teške utakmice… Na kraju smo došli do velikog rezultata i sada razmišljamo o Rusiji.”

“Nije mi svojstveno da postignem hat-trick, očito da je nevjerojatno da to uradim na gostujućem terenu u baražu. Mnogo mi znači za karijeru i život. Izdvojio bih drugi gol kao bolji od dva. Mentalno sam sazrio, više šutiram i razmišljam kao napadač”, zaključio je Eriksen.

Osim Danske preko europskog doigravanja, mjesto na Svjetskom prvenstvu prethodno su izborili Hrvatska, Švedska i Švicarska.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!