NaslovnicaVijestiErnesto Valverde imenovao trojicu igrača koje želi prodati u januaru

Ernesto Valverde imenovao trojicu igrača koje želi prodati u januaru

Ernesto Valverde imenovao trojicu igrača koje želi prodati u januaru! Nakon poraza u Super kupu Španije od Real Madrida i nakon što nisu uspjeli pronaći adekvatnu zamjenu za Neymara, malo je bilo onih koji su vrjerovali u ovu ekipu Barcelone. Ali trenutno, Katalonci igraju odlično nalaze se na prvoj poziciji u Primeri, a Valverde čak i želi da se riješi nekoliko igrača koje nema u planu.

Ernesto Valverde imenovao

Katalanski divovi drže vrh La Lige, pobjedivši sedam puta u osam utakmica do sada, a također i u Ligi prvaka imaju maksimalan učinak.

Unatoč rekordnoj prodaji Neymara i dugotrajnoj ozljedi Ousmane Dembela, stvari su krenule dobro za novog menadžera Ernesta Valverdea – koji ima jedan veliki problem.

53-godišnjak već je tvrdio da je njegova momčad prenagomilana igračima, a nedavno je rekao da je klubu prioritet da se riješi trojice igrača u januarskom transfer roku.

>> Evo kako je Zidane napao Linekera zbog kritika upućenih Karimu Benzemi

Prije nego što pošalje ponude za Jean Seria ili Philippe Coutinha, Valverde se želi riješiti trojice nogometaša, kojima je već rekao da mgu potražiti novi klub.

RAFINHA

Rafinha je cijelu svoju karijeru proveo na Camp Nou, ali  on nažalost po njega nije u dugoročnim planovima sadašnjeg trenera kluba.
24-godišnji veznjak je trenutno povrijeđen i čeka ga pauza od tri mjeseca što je bilo i presudno pri donošenju odluke, jer Valverde jednostavno nema vremena čekati Rafinhu.

Rafinha je trenutno u potrazi za klubom gdje će igrati redovno s obzirom na Svjetsko prvenstvo naredne godine, zainteresovanih kupaca neće faliti.

ARDA TURAN

Arda Turan nekada je bio jedan od najtraženijih europskih igračica, ali u ovoj sezoni on još nije dobio priliku za igru, te tako njegova tržišna vrijednost opada, što se ne sviđa upravi Barcelone.

[su_no1forfootball]

Tridesetgodišnjak, koji je stigao u klub iz Atletico Madrida 2015. godine za 24 milijuna funti, imajoš dvije i pol godine ugovora, a Barca ne želi sprječavati u namjeri da napusti klub.

PACO ALCACER

Posljednji igrač koji je  višak u timu Valverdea je Paco Alcacer, koji je u avgustu 2016. godine potpisao ugovor sa klubom  nakon impresivne sezone sa Valencijom u kojoj je postigao 15 golova.  Izbor za prodaju napadača je malo iznenađujuć, budući da je Luis Suarez jedini pravi napadač u klubu, ali Alcacer jednostavno nije u Valverdeovim planovima.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!